woensdag 27 februari 2013

Erik's koude roquefortsaus

Ingrediƫnten (4 pers.):

* 150g roquefort,
* 2 tenen knoflook,
* 4 el mayonaise,
* 1-2 tl citroensap,
* 1 dl creme fraiche,
* 1-2 sjalotjes,
* 2 el fijngesneden peterselie,
* 1-2 tl fijngesneden salie,
* zout, peper

Bereiding:

Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Je hebt 2 el nodig. Pel de knoflook. Peterselie fijnhakken tot je 2 el hebt, salie fijnhakken tot je 2 el hebt. Pureer de kaas met de mayonaise, creme fraiche, citroensap en knoflook in de keukenmachine tot je een romige massa hebt. Doe dit in een schaaltje en roer er de sjalot, peterselie en salie door. Breng het geheel op smaak met peper en zout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten