Erik’s Barbecue Saus.
Barbecuesaus
·
450 ml
tomatenketchup
·
50 ml
worcestershire saus
·
5 el
bruine basterdsuiker
·
2 el
scherpe Franse mosterd
·
2 tl
gemalen komijn
·
2
takjes tijm (vers geraspt) indien niet voorradig kom maar naar mij, ze staan in
de tuin.
·
450 ml
water
·
1\2 tl
het 5e kruid
·
2
grote uien en 2 tenen knoflook.
Snij de uien en de knoflook super dun, fruit deze vervolgens
10 minuten zachtjes.
Ze mogen niet verkleuren, anders wordt de smaak bitter.
Doe alles bij elkaar in een pan met een dikke bodem,
zachtjes aan de kook laten komen.
Zeer belangrijk: roeren en nog eens roeren met een
garde.
Zorg dat er niets aanbrand!!!!
Inlaten koken tot er +\- 1 derde van over is.
Aflaten koelen en dan het liefst 1 of 2 dagen in de
koelkast.
Dan komen nmlk de smaken tot zijn best.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten